Teljesítmény szelektor

Megjelent a MÁTRIX 2010 rendszer új teljesítmény szelektora, mely a kiépítéstől függõen 6 (SC2106P) vagy 12 (SC2112P) szektor szelektív hívására alkalmas. Alap helyzetben a  hangvonalon a háttérhang jelenik meg, mely hívás alatt a hívott szektorban megszűnik.

Az egység  bármely  három vezetékes hangerőszabályzási lehetőséggel is rendelkező  hanghálózathoz kapcsolható . Az egység az erõsítõk kimeneteinek teljesítmény elosztásán kívül  két  230V/2A-es és két földfüggetlen GPO kimeneti lehetőséggel is rendelkezik.

Az egység részletes műszaki leírása a letöltések között megtalálható.

PW szelektor elolnezet

PW szelektor hatul nezet

 

 

Videó szelektor

A rendszerhez tartozó távvezérelt video szelektor elsősorban a színházi vagy egyéb produkciókhoz tartozó, az üzemi tevékenységet figyelõ vídeókamerák jeinek kiválasztására készült. A vezérlés a Mátrix2010 rendszer kezelői egységeiről, a kezelő igényeinek megfelelően  felprogramozott  nyomógombok segítségével történhet.

A videó szelektor (mátrix) alapeleme, 8 bemenettel és 4 mátrix kapcsolatú  kimenettel rendelkezik. Az egység további 8 bufferelt átjátszó kimenet is tartalmaz, mely alkalmas a kamera videó jelek további pl. ZTV lánc felé való felhasználásra. Az alap egységekből felfűzéssel maximum 16 be x 16 kimenet méretű mátrix építhetõ fel.

8 x 4 videomatrix

Automata bemondó egység

Kommunikációs rendszerünk újabb készülékkel , egy automatikus bemondó egységgel bővült. A megoldás egy SD kártyán előre rögzitett MP3 hanganyag gombnyomásra történő lejátszását teszi lehetővé.

A hanganyag lehet szöveg, zene, vagy hangeffektus mely a rendszer központi mátrixán keresztül egyenként a kivánt  hangkimenet felé programozható.  Az egység 8 inditó gombja 8 hangbejátszást  tesz lehetővé . A kiválasztott hang bejátszása START gomb hatására elindul, és a Mátrixban programozott kimeneten, illetve zónában szólal meg.  Téves indítás esetén a bejátszás a STOP gombbal leállítható.

A készülék önálló formában SC2110R tipusszámmal, vagy egy RACK kivitelű 12 gombos bemondó egységbe építve, annak  kiegészitéseként is megrendelhető.(AN698)